• Telefon : 091 300 8 600
  • Email : info@supremeosiguranje.hr

Sve što trebate znati o putnom osiguranju

  • Home
  • Sve što trebate znati o putnom osiguranju
Sve što trebate znati o putnom osiguranju

Dok sve više ljudi putuje , pandemija Covid-19 i dalje bjesni, a najnovije vijesti mogu neočekivano promijeniti planove putovanja. Možda ste spremni rezervirati svoj sljedeći odmor, ali pametno je razmisliti o kupnji sveobuhvatne police putnog osiguranja koja će vas zaštititi od financijskih gubitaka do kojih možete doći zbog neočekivanih problema i prije putovanja i tijekom putovanja.

“Putno osiguranje je često zanemarena investicija sve dok se ne dogodi nepredviđeno”, kaže Beth Godlin, glasnogovornica Aon Affinity Travel Practice . “Osmišljen je kako bi putnicima pružio mir i financijsku zaštitu od rizika putovanja.”

Dok neki putnici odbijaju kupnju putnog osiguranja jer misle da će biti skupo, Godlin kaže da ne mora biti skupo i napominje da “kupovina dodaje dodatni sloj zaštite i sigurnosti.”

post image
post image

Putno osiguranje je očito dragocjeno za putovanja s velikim ulaznicama, kao što su luksuzno krstarenje, safari ili međunarodni odmor u više gradova, ali čak može biti od pomoći kada ste bliže kući. “Kada odlučujete je li putno osiguranje pravo za vas, predlažem da se zapitate što biste mogli izgubiti ako biste morali otkazati u zadnji čas”, kaže Godlin.

Select je razgovarao sa stručnjacima u području putnog osiguranja kako bi dobio njihov najbolji savjet o svemu što potrošači trebaju znati o putnom osiguranju.